Winkelwagen

F.A.Q.'s


FAQ
1. Werkt de LightWedge met alle boeken in alle formaten?
De LightWedge Standaard in standaard is ontwikkeld om te gebruiken met alle ‘harde kaften’ boeken en de doorgaans alle pocket formaten, kaarten en ander leesmateriaal. Onze ervaring is dat het model Standaard het meest wordt aangeschaft tenzij lezers de LightWedge uitsluitend onderweg gebruiken en juist daarom een klein formaat wensen.


2. Wat is de beste manier om mijn LightWedge schoon te houden?
Gebruik uw LightWedge product zoals u elk ander duurzaam optisch materiaal zou gebruiken (bril, vergrootglas etc.) Voor het schoonmaken eerst de grote stofdeeltjes met de hand verwijderen en dan het oppervlak inspuiten met een lensreiniger en microfiber doek. Dompel de LightWedge niet onder water. Wij leveren hiervoor een LightWedge cleaner set. U kunt streeploos het lichtvlak reinigen. In alle gevallen raden wij aan de LightWedge op te bergen in de LightWedge Soft Case of als boekenlegger te gebruiken. 


3. Ik heb een nieuwe set AAA batterijen aangebracht en toch blijft het licht zwak?
Batterijen zijn na ca. 40 uur leesplezier toe aan vervanging. Zorg ervoor dat de de 4 batterijen allemaal in dezelfde richting worden aangebracht. Als er 1 batterij in de verkeerde richting ligt dan brand het licht toch maar zwakker. Leg de batterijen allemaal in de juiste volgorde en u heeft weer een overvloed aan licht om te kunnen lezen.


4. Hoe lang gaat de LED verlichting mee?
LightWedge garandeert dat gedurende de levensduur van het LightWedge product de LED’s niet vervangen hoeven te worden. U heeft 1 jaar garantie na aankoop op alle LightWedge producten. De garantie is niet van toepassing voor LightWedge producten die onzorgvuldig zijn gebruikt of bewust of onbewust zijn gedemonteerd.


5. Zijn krassen op de lens erg?
Het kan voorkomen dat u krasjes ziet op de lens, zeker als u deze tegen het licht aanhoudt. Zodra u de LightWedge op het te lezen oppervlak legt ondervindt u geen hinder meer van de krasjes. De krasjes worden doorgaans minder zichtbaar als u de LightWedge reinigt met de LightWedge Lens Care.


6. Kan ik de producten ook naar een ander adres laten sturen?
Het is mogelijk om in het bestelformulier een ander afleveradres in te vullen dan het factuuradres.


7. Is het mogelijk de producten in cadeaupapier te laten afleveren? 
Ja, deze optie kunt u aanvinken in de webshop. Tevens kunt u het type inpakpapier aangeven.